Ekopan DM d.o.o. Centralno grejanje

Naslovna strana > Proizvodi > VEK


nTech™ VEK Serija

Serija električnih zidnih kotlova nTech™ VEK namenjena je za grejanje stambenih i poslovnih prostora. Male dimenzije i moderan dizajn karakteristike su koje ce omogućiti savršeno uklopljene uređaje u Vaš enterijer.

Modeli VEK Serije

Vrhunski kvalitet uređaja rezultat je spoja tradicije duge
15 godina i izbora pouzdanih komponenti. Spisak opreme garantuje bezbednu i dugu eksploataciju. Svi uređaji su proizvedeni pod internom kontrolom kvaliteta i poseduju Uverenje o kvalitetu Mašinskog Fakulteta u Nišu.
Stoga, Vaš izbor je logičan.

PowerStep™ automatska kontrola snage kontroliše izlaznu snagu uređaja. Na bazi temperaturne razlike između napojnog i povratnog voda, automatska kontrola grejnih grupa omogućava značajnu uštedu u potrošnji električne energije i rasterećuje elektičnu instalaciju celokupnog objekta.*

Grejanje nTech™ VEK kotlom podrazumeva zdravo, komforno i ekološko grejanje. Električni kotlovi ne emituju štetna zračenja i zagađenja a jednostavnost upotrebe prilagođena je brzom i modernom načinu života. Rad uređaja je potpuno automatizovan.
Dodavanjem programbilnog sedmodnevnog termostata otvarate mogućnost precizno zadatog vremena rada grejanja sa regulacijom sobne temperature i to za svaki dan u nedelji.

Inventivna rešenja pomoć su monterima za brzo i lako instaliranje uređaja. Standardno se proizvode dve varijante izvođenja priključka za centralno grejanje: levi ili desni, sa spoljnim navojima. Tu su i dva priključka za povezivanje ventila sigurnosti, odvazdušnog ventila i slavine za punjenje i pražnjenje.

Modularno povezivanje više uređaja do neverovatnih 480kW.Jednostavnom montažom više uređaja paralelno, dobijate grejnu podstanicuvelikih snaga.Odžavanje i servis uređaja bez prekida rada sistema je znatno praktičniji, što je još jedna nagrada za pametan izbor.

* samo za VEK24.PRO i snažnije modele

Tehnički detalji
Modeli VEK Serije
1 | Poklopac elektro sekcije
2 | Upravljački panel
3 | Električna izolacija
4 | Napojni vod
5 | Kazan kotla
6 | Termička izolacija
7 | Električni grejači
8 | Povratni vod
Modeli
VEK06.Value
6 kW, moć grejanja do 45m²
VEK09.Value
9 kW, moć grejanja do 65m²
VEK12.Value
12 kW, moć grejanja do 90m²
VEK18.PRO
18 kW, moć grejanja do 140m²
VEK24.PRO
24 kW, moć grejanja do 180m²
VEK30.PRO
30 kW, moć grejanja do 220m²
VEK36.PRO
36 kW, moć grejanja do 260m²
VEK42.PRO
42 kW, moć grejanja do 310m²
VEK48.PRO
48 kW, moć grejanja do 350m²
Drugi proizvodi
Serija 7
Kompaktni zidni električni kotlovi
Serija 6
Kompaktni zidni električni kotlovi

© 2006-2010 Ekopan D.M. d.o.o. Marketing