Ekopan DM d.o.o. Centralno grejanje

Naslovana strana > Proizvodi > Serija 6


eBloc™ Serija 6

Kompletno centralno grejanje u malom eBloc™ Serija 6 je program kompaktnih zidnih električnih kotlova, koji čine nepotrebnim izradu kotlarnice sistema centralnog grejanja u celosti. To je kvalitetan, jednostavan, brz i isplativ način da instalirate centralno grejanje u Vaš objekat.
U eBloc™ Seriju 6 ugrađeni su visokokvalitetni elementi, čime je zagarantovan dug period eksploatacije. Skup opreme koja čini ovu seriju je kompletan, počev od sigurnosnih elemenata, holenderskih ventila, automatike sa PowerStep3™ tehnologijom, informacionog panela InfoLit™, ekspanzione posude italijanskog porekla, cirkulacione pumpe najpoznatijeg danskog proizvođača, analognog pokazivača temperature i pritiska do vrhunskih elemenata u automatici.
Postavljanjem cevi radijatorskog razvoda do uređaja, obavili ste celokupan posao i spremni ste za uživanje.

Tenicki pogled

Sa stilom, eBloc™ kombinuje odlične tehnološke i estetske kvalitete ostavljajući Vam dovoljno prostora i za izbor mesta montaže. Male, kompaktne i modularne dimenzije omogućavaju Vam da eBloc™ ugradite u Vašu kuhinju, hodnik, kupatilo ili druge životne i radne prostore.
eBloc™ se smatra ekološki najčistijim oblikom centralnog grejanja, jer ne emituje štetne gasove i zračenja.

Linija eBloc™ Serija 6 nudi tri modela koji omogućavaju zagrejavanje prostora do 90 m² grejne površine. GRP12.6 je uređaj snage 12KW koji zagrejava maksimalno 90 m², GRP09.6 snage 9KW za objekte do 65m² i GRP06.6 snage 6KW sa maksimalnim učinkom grejanja do 45m².

Tenicki pogled

PowerStep3™ je novorazvijena tehnologija koja ravnomernije raspodeljuje ukupnu električnu snagu u tri koraka. Zasebno aktiviranje grejnih grupa u koracima od 5°C sprečava električne udare, smetnje i smanjuje opterećenje električnih vodova na objektu.
Nova tehnologija štedi energiju i do 10% uvođenjem srednjeg stepena snage. Sada se snaga može regulisati u koracima 50%, 50+16%, 50+16+33% ukupne snage, sa posebnim automatskim upravljanjem.

Tenicki pogled

InfoLit™ je informaciono-dijagnostički panel koji Vas u svakom trenutku obaveštava o radnom stanju uređaja. Ovaj panel, znatno ubrzava servisiranje eBloc™a zahvaljujući dijagnostičkim osobinama koje olakšavaju serviseru pronalaženje kvara.

eBloc™ Serija 6 se isporučuje u stanju "spremno-za-montažu".
Kvalitetna ilustrovana dokumentacija, skup kompletne opreme, dimenzije prilagođene lakoj i brzoj montaži, izdvajaju ovaj uređaj od konkurencije.
Ukoliko dodate sedmodnevni sobni termostat, upotreba eBloc™a se potpuno automatizuje, što krajnjeg korisnika rasterećuje brige o centralnom grejanju.

Tehnički detalji
Tenicki pogled
1 | Ekspanziona posuda 8L
2 | Cirkulaciona pumpa 25.4 (40W)
3 | Napojna jedinica
4 | Kazan kotla 11.7L
5 | Upravljački panel
Modeli
GRP06.6
6 kW, moć grejanja do 45m² *
GRP09.6
9 kW, moć grejanja do 65m² *
GRP12.6
12 kW, moć grejanja do 90m² *
* podrazumeno h = 2,6 m
Drugi proizvodi
Serija 7
Kompaktni zidni električni kotlovi
Serija VEK
Zidni električni kotlovi
 

© 2006-2010 Ekopan D.M. d.o.o. Marketing