Ekopan DM d.o.o. Centralno grejanje

Naslovana strana > Centralno grejanje


Projektovanje, ugradnja i prodaja opreme

 

Nova eBloc Serija 7


Sistemi centralnog grejanja ...
Centralno grejanje je jedini način da svoj stambeni ili poslovni prostor grejete kvalitetno i komforno. Sistem centrajnog grejanja obezbeđuje grejanje svih prostorija unutar objekta ravnomerno i ekonomičnom eksploatacijom, a pritom zadovoljava estetske standarde. Kako bi sve navedeno bilo moguće, neophodno je pažljivo isplanirati, proračunati i profesionalno instalirati kompletan sistem grejanja.

Jednostavna tri koraka do Vašeg grejanja ...
Nudimo kompletnu uslugu postavke sistema uz nadzor licenciranog lica i to u tri koraka:

Korak 1: Planiranje i proračun
Proračun je od presudnog značaja za kasnije dobro grejanje svih prostorija Vašeg objekta. Naš inženjer će Vas posetiti, kako bi, dogovorno, napravili plan uz precizno proračunatu potrebnu opremu, nakon čega dobijate gotovu ponudu sa specifikacijom svih delova uz naziv proizvođača, cenu proizvoda i cenu usluge.

Korak 2: Odlučivanje
Na Vama je da odlučite. Ukoliko ponudu smatrate odgovarajućom, ugovorom se preciziraju rokovi početka i kraja radova. Uplatom avansa, sa Vaše strane, u visini 30-50% od vrednosti date ponude ili kreditnom obavezom kod poslovne banke, priveli smo kraju i drugi korak.

Korak 3: Instaliranje
Provereni i pouzdani monteri grejanja će u preciziranom roku izvesti radove pod nadzorom ovlašćenog inženjera. Maksimalna pažnja biće posvećena funkcionalnosti i estetici sistema. Po završetku radova neugrađeni materijal se vraća, odbija od prethodno ustanovljene sume, tako da ne plaćate delove koji Vam nisu potrebni.
Spremni ste za grejnu sezonu.

Garancija
Za garant kvaliteta najpre navodimo tradiciju firme dugu preko 15 godina, kao i preko 5 000 sa uspehom izvedenih radova. Sledeći pokazatelj da ste kvalitetno pazarili jeste garantni rok ponuđenih i ugrađenih artikala definisan od strane prozvođača kao i naša garancija za izvedene radove u trajanju od 5 godina.

Cenovnik
Pozovite ...
Besplatan dolazak stručnog lica
[važi za Niš i okolinu]
018 257 357
radnim danima od 8:00 do 15:00,
subotom od 9:00 do 14:00 časova

© 2010 Ekopan D.M. d.o.o. Marketing